X
تبلیغات
مطبخ من - خارج کردن زله از قالب

1-داخل قالب اب سرد بریزین و خالی کنید و قالب را داخل فریزر قرار بدین

2-زله رو درست کنید و قالب را از فریزر در بیارین و سریع زله رو داخلش بریزین و داخل یخچال بگذارین

3-داخل قابلمه رو اب می ریزیم و روی گاز به جوش بیارین  

4-به مدت چند ثانیه قالب را داخل این اب جوش بزنبد وتکان بدین تا زله از قالب جدا بشه دقت کنید زیاد طول نکشه چون زله اب میشه

5-ظرفی که می خواین زله رو توش بر گردونین اب سرد بزنید و خالی کنید این کار باعث می شه براحتی جای زله رو تنظیم کنید 

6-حالا...........زله  روووووو بر می گردونیم 

زله شیک شما حاضره 

من وقتی زله رو بر می گردونم نیم ساعت دوباره داخل یخچال می گذارم تا حسابی ببنده

نکته:هر گز داخل زله میوه تازه کیوی و اناناس نریزین چون با عث میشه زله نبنده

+ نوشته شده در سه شنبه هفدهم فروردین 1389ساعت 7:16 توسط پانیذ |